Инстаграм Бившата на Димитър Рачков го закова с последното си публично признание в

...
Инстаграм
Бившата на Димитър Рачков го закова с последното си публично признание в
Коментари Харесай

Мария Игнатова поднесе голяма изненада на феновете си

 Инстаграм Бившата на Димитър Рачков го закова с последното си обществено самопризнание в мрежата, с което шокира даже най-близките си. 

" Бременна съм “, написа Мария Игнатова под своя фотография с гаджето си Ивайло Цветков-Нойзи.

На фотоса той я е гушнал пред фотографите, като нежно е положил ръка на коремчето й. В поста обаче Мария бърза да добави в типичния си закачлив жанр:  " Бременна… с хрумвания “.

Игнатова обича да се майтапи със своята мнима бременност, защото медиите постоянно я " слагат в сходно състояние “. Този път обаче Игнатова просто искаше да шашне почитателите си и може би да подразни някогашния си Димитър Рачков.

Тези дни той за първи път обществено се появи с половинката си Анита Димитрова. За да не остане обратно, Игнатова също реши да зарадва с малко " ъпдейт “ почитатели и медии, публикувайки провокативно фото с Нойзи. И да върне жеста на Рачков, несъмнено.

Водещата по този начин и не посочи с какви тъкмо планове е бременна и по кое време ще се родят тези " хрумвания “. Изказването й обаче подразни почитателите й:  " Защо ни заблуждаваш по този начин?! Наистина помислихме, че си бременна. Аман от пиар игрички “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР